Hoe bescherm je je oren tijdens ADE 2018?

Het grootste dance-evenement ter wereld ADE 2018 start volgende week van 17 tot en met 21 oktober. Wanneer je een Dance-liefhebber bent, is dit een evenement dat je niet kunt missen!

Amsterdam Dance Event is een enorm 5-daags evenement in Amsterdam met meer dan 300.000 bezoekers van over de hele wereld. Er is iets speciaals voor iedereen die van Dance houdt. Een positieve sfeer en energie gaat via ADE dag en nacht door de stad. De muziek staat vaak hard, want dat is wat we willen en waar we van houden. Harde muziek zorgt ervoor dat we ons goed voelen en nog meer genieten van de feesten van ADE. Het probleem is dat onze oren al die decibellen niet altijd leuk vinden; het kan ze zelfs voorgoed beschadigen! Dus als je wilt blijven genieten van ADE en alle muziek waar je zoveel van houdt, zou je je oren moeten beschermen! Your ears are important!

Waarom zou je je oren beschermen?

We gebruiken onze oren voor communicatie, dat is duidelijk, maar we hebben ze ook nodig om geluiden te lokaliseren en ons evenwicht is ook afhankelijk van de oren. Oren zijn buitengewoon fragiel en je moet je gehoor beschermen tegen blootstelling aan harde muziek, vooral tijdens een evenement als ADE.
Wanneer je je oren voldoende beschermt met oordopjes die een goede filter hebben, kun je lang van muziek genieten zonder moe te worden. Het heeft een positieve invloed op je focus en concentratie. Daarnaast ervaar je een betere balans tussen lage base- en hoge frequenties in geluid. Je kunt de muziek puur en helder horen, terwijl je tegelijkertijd de spraakverstaanbaarheid behoudt. Als je wilt, kunt je dichter bij de luidsprekers komen, het gedetailleerde geluidsbeeld blijft behouden. Ook heb je minder risico om je oren na verloop van tijd te beschadigen. Draag oordopjes om langer van ADE en alle prachtige geluiden te genieten.

Wanneer je je oren voldoende beschermt met oordopjes die een goede filter hebben, kun je lang van muziek genieten zonder moe te worden. Het heeft een positieve invloed op je focus en concentratie. Daarnaast ervaar je een betere balans tussen lage base- en hoge frequenties in geluid. Je kunt de muziek puur en helder horen, terwijl je tegelijkertijd de spraakverstaanbaarheid behoudt. Als je wilt, kunt je dichter bij de luidsprekers komen, het gedetailleerde geluidsbeeld blijft behouden. Ook heb je minder risico om je oren na verloop van tijd te beschadigen. Wear earplugs to enjoy ADE and all beautiful sounds longer.

Draag je gehoorbescherming van goede kwaliteit? Gebruikt uw partner, zoon of dochter gehoorbescherming wanneer zij hun favoriete shows of concerten bezoeken? Bescherm je oren met oordoppen die het beste bij je oren passen:

1. Speciale oordop filters

Met speciale filters klinkt muziek goed – misschien zelfs beter. Je oren zullen veilig en beschermd zijn en je krijgt geen piep – tinnitus – in je oor nadat je een aantal uren hebt genoten van een goede show. Wear earplugs to avoid tinnitus or even going deaf!

Je kunt kiezen tussen 20db of 15db filters. Het is belangrijk om de juiste maat oordopjes te dragen die goed passen en je oren beschermen.

Veel DJ’s die optreden tijdens ADE zijn zich bewust van het belang van hun gehoor en beschermen hun oren met oorbeschermers van hoge kwaliteit. Dit betekent dat ze op maat gemaakte of generieke oordopjes met muziekfilters dragen. Een goed muziekfilter werkt op dezelfde manier als je trommelvlies, ze hebben een membraan en daarom klinkt muziek heel goed. De muziekfilters beschermen ook je oren en dempen hard geluid met 20dB of 15db.

2. Draag de juiste maat oordoppen

Eén maat past niet in alle oren! Afhankelijk van de grootte en vorm van je oren, heb je de beste pasvorm nodig die een goede afsluiting van het oor geeft en gegarandeerd dat je beschermd bent. Draag de juiste maat: S / M / L of XL van onze oordoppen om goed beschermd te zijn Wear the appropriate size: S/M/L or XL of our earplugs to be well protected.

3. Indoen & testen van je oordoppen

Neem je oordop eerst tussen je duim en vinger. (A) Trek met de tegenovergestelde hand je oor naar buiten en omhoog. Draai met je andere hand de oordop een beetje, en geef vervolgens de oordop een lichte duw in je oor. (B) Test je oordoppen door er lichtjes op te tikken, wanneer je een ‘drum-base-effect’ hoort, zijn je oren veilig!Sommige van de ADE-shows zijn geschikt voor alle leeftijden, zoals DJ Hardwell en Martin Garrix. Het is geweldig dat jonge kinderen kunnen genieten van deze shows, maar zorg ervoor dat hun kostbare oren op de best mogelijke manier worden beschermd!

Wanneer je jonge kinderen leert muziek te spelen en geschreven muziek te lezen, creëren ze verbindingen in de hersenen die een leven lang meegaan. Hetzelfde geldt voor het leren van je kinderen hoe ze hun oren moeten beschermen met de beste muziekfilters en oordoppen tegen blootstelling aan lawaai en overdruk op hun oren. Zodra kinderen het verschil ervaren, zullen ze gemakkelijker oordoppen dragen en zullen ze het idee om hun oren te beschermen in het dagelijks leven omarmen. Leer uw kind om hun oren te beschermen en hen te laten profiteren van alle voordelen. Teach your child to protect their ears and let them benefit from all the advantages.

We zien je graag tijdens ADE. Earproof zal in Amsterdam custom oordoppen aanmeten en ook onze generieke muziekoordoppen zijn beschikbaar vanaf 10 euro. Als je jezelf wilt voorbereiden voordat ADE begint, kun je de oordoppen kopen in onze online shop.

Love ADE, love your ears & don’t forget your Earplugs! Join our journey to save 10 million ears!